GiraGira

GiraGira és el nom d’un nou corró de rul·los de format plegable que arriba al mercat per oferir als ciclistes la possibilitat d’entrenar o escalfar a qualsevol lloc de la manera més realista i senzilla possible. El corró compta amb una estructura metàl·lica molt resistent, es pot plegar en només 2 segons i ocupa un espai mínim un cop plegat, ideal per transportar-lo i guardar-lo sense cap problema.

Rodet Plegable GiraGira

gira gira

El corró compta amb una estructura fabricada en acer galvanitzat en calent amb un acabat de dues capes de pintura al forn més una terminació de vernís, per la qual cosa la seva durabilitat queda fora de tot dubte. Un altre detall interessant és que ve amb unes bases de suport de goma que actuen com una suspensió per esmorteir els impactes i prevenir sobrecàrregues musculars.

GiraGira és un corró ideal per escalfar abans de sortir a rodar ja que permet una elevada cadència aconseguint així una òptima activació del reg sanguini. També és molt eficaç per entrenar la tècnica de pedaleig i equilibri, així com per descarregar la musculatura de les cames un cop acabada una intensa sessió d’entrenament o carrera.

Modalitats GiraGira

Carretera

MTB

Pista

Ciclocross

Fixie