Pritecma

Líder en Manteniment Industrial i Fabricació Metal·lúrgica a Catalunya

Descobreix solucions integrals per al manteniment de maquinàries, instal·lacions i reparacions, juntament amb els nostres serveis de fabricació amb ferro i acer inoxidable. A Pritecma, combinem experiència, qualitat i compromís per satisfer les necessitats dels nostres clients a Barcelona i més enllà.
Experiència Comprovada
A Pritecma combinem saviesa amb innovació per superar les expectatives.
Enfocament Personalitzat
A Pritecma personalitzem les nostres solucions per satisfer les necessitats específiques.
Equip Altament Qualificat
Comptem amb un equip de professionals altament qualificats, compromesos a proporcionar solucions tècniques i pràctiques.
Compromís amb la Qualitat
Assegurem resultats d’alta qualitat que compleixen i superen les normes industrials.
quienes somos priego

Coneix Pritecma

La nostra passió per l’excel·lència, combinada amb un enfocament centrat en el client, ens impulsa a innovar constantment i adaptar-nos a les necessitats canviants del sector. A Pritecma, creiem en la importància de la col·laboració, la integritat i el compromís amb la qualitat en cada projecte que emprenem. Ja sigui en el manteniment de maquinàries, la fabricació de productes metal·lúrgics o la soldadura de precisió, estem aquí per ser el teu soci fiable en el camí cap a lèxit industrial.

Els nostres serveis

Solucions Expertes per a la teva Empresa
Descobreix els nostres serveis de manteniment industrial, dissenyats per optimitzar l’eficiència i perllongar la vida útil dels teus equips. El nostre equip d’experts està compromès amb oferir solucions fiables i eficaces per mantenir les teves operacions en funcionament sense problemes.

Manteniment Industrial

mantenimiento industrial

Realitzem inspeccions regulars, diagnòstics precisos i reparacions eficients per minimitzar el temps d'inactivitat i maximitzar la productivitat de les instal·lacions industrials.

Fabricació de Productes Metal·lúrgics

Fabricación de Productos Metalúrgicos

Som especialistes en treballar amb ferro i acer inoxidable, utilitzant tecnologies d'avantguarda i processos de fabricació eficients.

Soldadura i Muntatges Industrials

Soldadura y Montajes Industriales

Des de la soldadura d´acer inoxidable fins a la construcció d´estructures industrials